Final sunumları, 22 Ekim 2025 tarihinde İstanbul Biruni Teknopark’ta gerçekleştirilecek. GİBTÜ ART-TECH Öğrenci Topluluğu, projelerini final jürisine sunmak üzere İstanbul’a hareket edecek.
Final öncesinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Şehmus Demir’i ziyaret eden topluluk üyeleri, projeleri hakkında bilgi paylaşımında bulunarak, ödül kazanmaları halinde elde edecekleri ödülü Teknofest yarışmaları için kullanmayı planladıklarını ifade ettiler.
Rektör Prof. Dr. Şehmus Demir, öğrencileri tebrik ederek şu ifadelerde bulundu:
“Öğrencilerimizin başarıları bizleri son derece mutlu ediyor. Teknofest, TÜBİTAK gibi önemli proje yarışmalarına katılmaları ve başarı elde etmeleri üniversitemiz adına büyük bir gurur kaynağıdır. Öğrencilerimizin bilimsel, sosyal ve kültürel faaliyetlerini her zaman destekliyoruz. Aynı şekilde sizlere de ihtiyacınız olan her türlü desteği vermeye devam edeceğiz.”
GİBTÜ olarak, genç girişimcilerimizin yenilikçi projelerle ulusal ve uluslararası platformlarda elde ettikleri başarılarla gurur duyuyor, ART-TECH Öğrenci Topluluğu’na DEMO DAY 2025 finalinde başarılar diliyoruz.