Rektörümüz Demir, Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz’a üniversitemizin akademik ve fiziki gelişimi hakkında bilgiler vererek, GİBTÜ’nün son dönemde hayata geçirdiği proje ve çalışmaları anlattı.
Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, bir dizi ziyaret ve toplantıya katılmak üzere geldiği Gaziantep’te, GİBTÜ’yü ziyaret etti. Bakan Yardımcısı Yılmaz’ı Rektör Prof. Dr. Şehmus Demir, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Feridun Bilgin, Prof. Dr. Metin Bedir, Pof. Dr. Mehmet Tarakcıoğlu, karşıladı. Rektörlük makamına geçen Bakan Yardımcısı Yılmaz’a üniversite bünyesinde devam eden çalışmalar hakkında bilgi verildi.
Ziyaret hakkında açıklamalarda bulunan GİBTÜ Rektörü Prof. Dr. Şehmus Demir, “MEB Bakan Yardımcısı, kıymetli dostumuz Sayın Dr. Nazif Yılmaz ve beraberindeki heyet, üniversitemizi teşrif etti. Bu anlamlı buluşmada, MEB ile üniversitemiz arasındaki işbirliği imkânları ve üniversitemizin gelecek vizyonu üzerinde kapsamlı bir müzakere gerçekleştirildi. Sayın Bakanımıza ve ekibine nazik ziyaretlerinden dolayı içten teşekkürlerimi sunarım.” dedi.