Söz konusu toplantıya üniversitemizi temsilen Öğr. Gör. Duygu EVİS katılım sağladı. Konsorsiyum ortaklarının bir araya geldiği toplantıda, yürütülen faaliyetlerin değerlendirilmesi, iyi uygulama örneklerinin paylaşılması ve gelecek dönem hareketlilik planlarının ele alınması konuları görüşüldü.
Toplantı süresince, Erasmus+ programı kapsamında girişimcilik odaklı hareketliliklerin geliştirilmesi, öğrenciler ve akademik personel için yeni iş birliklerinin oluşturulması ve konsorsiyumun etkinliğinin artırılmasına yönelik fikir alışverişinde bulunuldu.
Üniversitemiz, uluslararasılaşma hedefleri doğrultusunda Erasmus+ projeleri kapsamında yer almaya ve bu tür iş birlikleriyle akademik ve kültürel etkileşimini güçlendirmeye devam etmektedir.